Actualitate

Rabla pentru becuri – Guvernul PSD-PNL are soluția la facturile umflate – Vouchere pentru schimbarea becurilor

Guvernul Ciucă a găsit în sfârșit soluția la facturile umflate ale românilor. Becurile cu led sunt soluția la criza energetică actuală. Românii vor fi bucuroși să afle că vor primi vouchere pentru schimbarea becurilor.

Revenind cu picioarele pe pământ, guvernanții par să bată pasul pe loc. Soluțiile „salvatoare” se lasă așteptate, timpul fiind ocupat cu „mărunțișuri”. România are nevoie de o strategie bine pusă la punct în ceea ce privește criza energetică. Se pare că politicienii noștri cred că schimbarea câtorva becuri îi vor salva de furia românilor.

Ministerul Mediului trebuie să găsească soluția ca acei consumatori casnici care mai au becuri vechi să renunțe la ele.

Marcel Ciolacu, președinte PSD: Un sistem de vouchere pentru a schimba electrocansicele care sunt cele moderne care consumă mult mai puțin cred ca e oportun. Vor exista vouchere pentru a-și schimba electrocasnicele ca sistemul Rabla la mașini.

Nicolae Ciucă, prim-ministruLa nivelul Ministerului Mediului să analizeze un program de înlocuire a becurilor cu filament cu cele pe LED, sunt becuri cu un consum energetic redus.

Și pentru a reduce consumul, becurile vor fi înlocuite și în instituțiile statului. Iar clădirile oficiale nu vor mai fi iluminate noaptea.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button