Distribuți acest articol

O nouă taxă de jaf marca PSD.

Partidul condus de Marcel Ciolacu dorește să facă iar rău României și introduce pensiile speciale pentru aleșii locali.

Astfel că primarii din România vor primi drept recompensă un anumit venit lunar când vor ieși la pensie.

Pentru a face rost de acești bani s-au gândit socialiștii să bage la companiile mai mari o taxă de 1%. Nu sunt bani pentru creșterea pensiilor mici, dar se găsesc repede bani pentru pensiile nesimțite, adică pensiile speciale mari.

Problema este că taxa de solidaritate vizează solidaritatea cu pensiile speciale pentru primari. Ar fi fost bine să punem o taxă de 1% la multinaționale și din acești bani să se crească pensiile mici.

În loc să lăsăm banii pentru investiții, ca marile companii să cumpere betoane, cărămizi, să plătească pe români ca să ridice noi unități de producție , acum vor trebui banii băgați în pensiile speciale pentru aleșii locali.

Acest lucru arată încă o dată aroganța PSD față de români. Sistemul de pensii speciale a fost gândit de infractorii din partidele politice pentru a putea obține bunăvoința procurorilor și judecătorilor. Multe alte categorii sociale sunt beneficiare ale acestor pensii care nu sunt pe merit. Aceste pensii speciale au distrus România, au făcut mult rău țării, nu mai rămân deloc bani pentru autostrăzi după realizarea acestui jaf.


Distribuți acest articol