Distribuți acest articol

Mizeriile continuă să apară. Generalul Ciucă consideră că pensia sa este prea mică, așa că vrea să impună ca PSD și PNL să crească și pensiile de lux, acele pensii speciale ce depășesc în general 20.000 de lei.

Creșterea doar a pensiilor normale, cele de contributivitate, pensiile oamenilor corecți, nu este o soluție pentru mafia care stăpânește România.

Aproximativ 10.000 de români primesc peste 18.000 de lei pensie nemeritată și asta deoarece au slujit clasa politică. În acest timp aproape un milion de români primesc lunar de 20 de ori mai puțin, adică undeva la sub 1.000 de lei pe lună. Bătrânii țării trăiesc în mizerie, nu mai au nici o șansă la o viată decentă.

Ca să poți trăi decent ai nevoie de 2.400 de lei pe lună.

Există pensionari de lux care primesc și 20.000 de euro pe lună, așa de mare este nesimțirea. Nici marii directori de la Microsoft nu au așa salarii.

AUR a propus creșterea tuturor pensiilor cu o sumă fixă, respectiv cu 500 de lei fiecare, însă PSD și PNL insistă cu o creștere procentuală ce ar face ca pensiile mici să crească cu 100 de lei iar cele speciale și cu 8.000 de lei.

Presa scrie că Rareș Bogdan s-ar fi opus, formal evident, nu suficient cât să se opună real.


Distribuți acest articol