Actualitate

PSD și PNL se tem de votul diasporei – A fost respins proiectul de lege prin care se eliminau cozile la vot

Liderul senatorilor AUR, Claudiu Târziu, a criticat, în cadrul unei conferințe de presă, respingerea în Senat a unui proiect de lege care ar fi permis românilor de pretutindeni să voteze prin corespondență. Proiectul a fost respins cu o largă majoritate, fără a se oferi vreun argument valid pentru această decizie.

Claudiu Târziu a acuzat PSD și PNL de teama față de votul diasporei, susținând că aceste partide știu că românii din străinătate nu pot fi manipulați și că, de fiecare dată când a fost necesar, aceștia au cenzurat prin vot politicile distructive ale guvernelor de la București.

“PSD și PNL se tem de românii din afara granițelor pentru că știu că aceștia nu pot fi manipulați și că, de câte ori a fost nevoie, ei au cenzurat prin vot politicile distructive ale guvernelor de la București”, a declarat Claudiu Târziu.

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR a mai adăugat că respingerea acestui proiect de lege reprezintă o răzbunare a puterii PSD-PNL împotriva unei inițiative care nu făcea decât să pună în acord modul în care se votează pentru Parlamentul European, cu cel în care se votează pentru Parlamentul național și pentru Președintele României.

“Un act necesar pe care l-au respins fără niciun fel de argument. Asta este puterea din România: abuzivă!”, a concluzionat Claudiu Târziu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button