Actualitate

PSD și PNL nu au redus specialii, au mai băgat o categorie începând din această săptămână

O nouă categorie de speciali: deci PSD și PNL nu au redus numărul de pensii speciale, ei au crescut numărul de pensii speciale. Nu trebuie să fie funcționar numit politic care să nu beneficieze de aceste privilegii.

În timp ce pensiile speciale sunt pentru politicienii și oamenii lor prin care controlează statul român, sunt sute de mii de profesori care primesc lunat salarii aproape de 2.500 de lei. Sumele sunt ridicole pentru românii care chiar muncesc, în timp ce noi clase de privilegiați sunt introduse.

Camera Deputaţilor a adoptat miercuri un proiect de lege care vizează personalul Curţii Constituţionale care prevede, printre altele, faptul că magistraţii-asistenţi vor putea beneficia de pensie de serviciu în cuantum de 80% din baza de calcul reprezentată de indemnizaţia de încadrare brută lunară şi sporurile avute în ultima lună de activitate înainte de data pensionării.

Singurele partide politice care s-au opus acestui nou sistem de privilegii sunt AUR și USR.

PSD și PNL, partidele aflate la guvernare, își mint partenerii europeni. Ei una spun în documentele oficiale și alta fac. Statul român este un stat capturat. Partenerii europeni trebuie să asigure finanțare pentru partidele din România pentru ca acestea să plătească pensii speciale.

Există o vorbă la români: cine împarte își face parte , așa este și cu pensiile speciale.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Adunătura asta de statalăi, ei, sînt statul Jaf. O porcărie! Casă se pricopsească cu pensii speciale, specimenele pun taxe pe balegi și pe căcăraze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button