Distribuți acest articol

Dan Tudorache a fost candidat la Primăria Sectorului 1 din partea Partidului Social Democrat. Se pare că PSD a uitat să achite factura pentru articolele pro-Tudorache din campanie. Mai multe  site-uri aparţinând Trustului de Presă Gândul au scris articole de propagandă și îi ofereau candidatului șansa de a-şi ataca adversarii politici înainte de alegerile locale.

Sursa citată precizează că în iulie 2021, societatea Adv Web TV SRL Bucureşti a dat în judecată PSD Sector 1, cerând judecătorilor să oblige pârâta la plata sumei de 375.745,80 lei. În acţiune, reclamanta a explicat faptul că, pe data de 5 martie 2020, dată la care se numea Advertising Group Division SRL, a încheiat un contract de 200.000 de euro, plus TVA, cu Organizaţia PSD din Capitală, obiectul fiind „oferirea de spaţiu publicitar pe site-urile de Internet pe care le avem în portofoliu

Primul termen al procesului va avea loc în luna octombrie. De precizat că suma de 200.000 de euro reprezenta un maximum al contractului, facturile urmând a fi întocmite pe măsură ce se achiziţiona „spaţiu publicitar”.


Distribuți acest articol