PSD, PNL și USR vor să introducă vaccinarea obligatorie. Românii să aleagă – CURIERUL ROMÂNESC
Distribuți acest articol

George Simion, președintele partidului AUR, Alianța pentru Unirea Românilor, cere stoparea unei legi înaintate de PSD, PNL și USR și care ar impune vaccinarea obligatorie pentru români:

„PSD, PNL și USR vor să îi vaccineze obligatoriu pe români. Acest lucru trebuie oprit deoarece este neconstituțional.

Nu putem obliga românii să se vaccineze. Acești politicieni devin niște criminali. Nu poți avea încredere în ceea ce ei fac, în vaccinurile cumpărate de ei.

Devine o problemă de siguranță națională: o vaccinare națională obligatorie, de masă, ridică un risc colosal pentru națiune. Ar putea pune orice sau să greșească, ar putea lua cele mai ieftine produse ca să poată fură”.

George Simion spune că fiecare român trebuie să aleagă și că vaccinarea trebuie să fie opțională, rezultatul unei bune informări:

„În nici o țară din lume vaccinarea nu este obligatorie.

Aceste vaccinuri sunt în faza de testare. Nu dorim ca românii sâ fie cobaii lor.

Fiecare român trebuie să aleagă, trebuie să fie corect informat și să decidă el dacă se vaccinează și care este vaccinul pe care să îl folosească.

Voi credeți că oameni ca Orban sau Dăncilă sunt capabili să decidă în locul vostru? Nu au fost în stare să cumpere dotări ca să avem 5000 de paturi la ATI dar pot să decidă ce ne băgăm noi în sânge?

PSD, PNL și USR cedează și vor să testeze pe noi, la nivel național. Și dacă există o singură greșeală și peste cinci ani vom acea toți cancer? Cine va mai rămâne să plătească”?

Partidul AUR este considerat singurul partid care ține cu Românii. Alianța pentru Unirea Românilor este un partid nou, cu români tineri și patrioți, cu români care își iubesc țara.

George Simion a pus pe listele AUR profesioniști, cei mai medaliați inventatori din România, profesori extraordinari precum antrenorul de genii Florian Colceag, antreprenori români de succes și care nu au făcut afaceri cu statul.

Partidul AUR este cu mult peste pragul electoral și va trimite zeci de politicieni patrioți în parlament și care să se bată pentru români, pentru popor.


Distribuți acest articol