Actualitate

PSD oferă 100 de lei la pensionari, 300 de lei la salariați și 2.000 de lei la miniștri

În spatele creșterii pensiilor și salariilor cu același procent se află mizeria creată de deciziile CCR și care a intervenit peste activitatea parlamentară și guvernamentală și a început să ia decizii politice căpătând așa un rol executiv.

PSD și PNL sunt cele două partide care au condus împreună România, sau prin rotație. Ele au construit un stat blocat în multă birocrație și cu multe funcții, instituții și angajați.

PSD și PNL reprezintă sistemul, ele oferă doar 100 de lei la pensionarii săraci dar dublează prețurile.

Astăzi România nu are bani de Investiții deoarece România doar se autoîntreține fiind un cancer pe spatele antreprenorilor români.

Dacă astăzi statul ar dispărea românii ar avea mai mulți bani și ar exista o infrastructură performantă deoarece din banii de taxe și impozite am putea face noi drumurile, podurile sau educație de calitate. Vorbim de aproape 70 de miliarde de euro ce ar fi la dispoziția românilor.

Astăzi învățământul, sănătatea nu sunt gratuite, doar așa se spune că sunt.

Politica fiscală a unui stat trebuie să fie stabilită de către executiv și implementată de către guvern.

Astăzi nu este așa, guvernul dă ordonanțe de guvern, parlamentul le aprobă formal iar de multe ori CCR intervine și anulează deciziile, mai ales dacă e vorba de pensii speciale.

PSD și PNL au majoritatea politică parlamentară, inclusiv au majoritatea judecătorilor de la CCR. Ele ar putea crește doar pensiile și salariile mici, sau să le crească pe toate dar cu o valoare absolută.

Dar nu fac acest lucru deoarece scopul PSD și PNL nu este să crească pensiile și salariile mici ci pe cele mari. Așa se face că spun românilor că nu au ce face, aceasta este situația.

Ca să își pună la salariile lei mii de lei, mimează că dau la săraci zeci de lei. Partidele șantajează pe români spunând: vă dăm și vouă 100 de lei dacă ne dăm nouă 2.000 de lei. Nu este corect să fim șantajați.

România are nevoie de politicieni patrioți. Doar AUR a propus ca pensiile și salariile să crească în sumă fixă, nu ca și acum. Să oferim la toți câte 500 de lei, atât la săraci, cât și la bogați.

Pur și simplu PSD și PNL se opun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button