Actualitate

PSD are o soluție salvatoare, o măsură pe care acum 2 ani o criticau în Guvernul Cîțu: „Amânarea ratelor la bănci”

PSD dă o nouă dovadă de cinism fără margini. Au propus, ca soluție salvatoare, măsura pe care acum 2 ani o criticau aspru. Guvernul Cîțu anunța la acea vreme o măsură asemănătoare, iar Marcel Ciolacu nu a ratat să critice acest lucru. Dacă în 2020 PSD vedea în amânarea ratelor un câștig pentru bănci, acum o anunță drept „Sprijin pentru România”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a explicat, după deciziile din coaliția de guvernare legate de pensii, salarii, rate la bănci și angajări la stat, că pentru prima oară „administrația centrală strânge cureaua, nu populația”:

Amânarea pentru 9 luni a ratelor la bănci pentru cetățenii și companiile care se confruntă cu dificultăți financiare din cauza crizelor multiple din ultima perioadă.

Despre creșterea salariilor bugetarilor: „Era o restanță a noastră cauzata de pandemie, ținând cont ca pe primul trimestru avem cea mai mare creștere economică și cumva trebuia să găsim o soluție sa transferam creșterea economica sa se vadă și în buzunarele romanilor”.

Despre ajutorul care va fi primit de pensionari: ”Se referă la aproape 3,5 milioane de pensionari. Este o măsură complementară față de cea cu voucherele”.

„Am mai luat și măsuri în oglindă, de reducere a cheltuielilor. De fapt e o reanalizare a cheltuielilor în interiorul fiecărui minister. Pentru prima oara administrația centrala strânge cureaua și nu populația. Toți acești bani se vor întoarce în economie prin consum”, a mai declarat Ciolacu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button