Distribuți acest articol

Marcel Ciolacu și PSD fac opoziția de formă, nu reală. Ei una spun și susțin și alta fac. PSD a votat împrumutul imens de 15 miliarde de euro ce va fi luat de către PNL, USR și UDMR și care va dispărea în buzunarele unora tot așa cum a apărut: deodată.

PSD a criticat programul PNRR, care în mare parte reprezintă un credit în condiții foarte grele pentru România, dar pe de cealaltă parte l-a votat la două mâine. După ce l-a votat, de supărare că a fost aprobat, PSD a depus și o moțiune de cenzură, adică o vrăjeală ieftină pentru cei mici.

Spre deosebire de ei AUR a respins acest credit considerând că nu trebuie să împovărăm și mai mult generațiile viitoare și că nu este momentul să luăm credite din moment ce peste 30 de miliarde de euro, bani gratuiți europeni, nu au fost cheltuiți.

PSD mimează opoziția și Românii s-au prins de acest lucru. Chiar și membrii și primarii sunt nemulțumiți că Marcel Ciolacu a făcut blat pe față cu Klaus Iohannis, un personaj politic toxic care nu este deloc agreat în România.

Sigur că moțiunea de cenzură este una formală și va cădea deoarece nu există majoritatea necesară. Putea Marcel Ciolacu să respingă PNRR și atunci nu mai era nevoie de nici o moțiune, dar nu acesta este scopul: vrea bani ca să fure și ei.


Distribuți acest articol