Actualitate

Profituri istorice pentru OMV- au dus în Austria jumătate de miliard de euro. Noi cu munca, ei cu profitul

OMV a înregistrat profituri istorice în ultimul an. Compania a dus numai în Austria dividende de aproape jumătate de miliard de euro.

Vorbim de compania care deține aproape jumătate din industria petrolieră din România deși Austria nu deține resurse de petrol… sau le deține, pe cele din România.

Petrom, cea mai mare companie petrolieră românească a fost cedată aproape gratuit de către PSD. Nu știm dacă a fost o taxă de acces în Uniunea Europeană dar prost nu este cine cere ci mai ales cel care dă.

Ori în cazul de față proști și trădători sunt politicienii români. Ei au dat nu doar industria petrolieră românească ci toată avuția de peste 200 de miliarde de euro deținută de statul român.

Austriecii au o politică clară: petrolul este românesc, rafinăria a fost românească și a fost cedată aproape gratuit(valora cel puțin 10 miliarde de euro), forța de muncă și energia ieftină sunt românești. Cu ce au venit ei? Cu nimic, din ceea ce vedeți, nu credeți prostia cu managementul că pentru acest lucru puteam plăti salarii.

Românii au fost păcăliți, politicienii și-au luat banii iar noi am rămas cu țeapa.

Am ajuns ca pe munca noastră sa împărțim profiturile deși cu acei bani se puteau face multe lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button