Distribuți acest articol

Un caz la care procurorii parcă evită să lucreze, un caz care scoate la iveală adevărul despre cum se mișcă lucrurile în România dacă ești persoana potrivită sau cunoști persoanele potrivite. Lucian Bode, ministrul de Interne, a fost implicat într-un accident auto cu o mașină aparținând Serviciului de Protecție și Pază (SPP). Probele video au arătat că mașina SPP nu avea semnalele acustice și luminoase, depâșind o coloană de mașini în curbă periculoasă.

În 30 august se împlineşte un an de la accidentul rutier provocat de maşina SPP în care ministrul Lucian Bode se “odihnea” pe bancheta din spate. Maşina oficialului a depăşit o coloană de autovehicule aflate în trafic, pe linie continuă, apoi a lovit un autoturism care circula din sens opus. Au fost rănite două persoane din autoturismul lovit, iar actualul ministru de Interne a suferit răni la nas. 

Dosarul este în faza administrării probatoriului, fiind dispusă efectuarea unei expertize medico-legale la IML ‘Mina Minovici’, al cărei raport nu a fost finalizat”.

Dosarul penal a fost plimbat iniţial între trei parchete.


Distribuți acest articol