Distribuți acest articol

Prințul Dimitrie Sturdza, care deține o reședință în Brădeţelu, se solidarizează cu prințul Emanuel de Liechtenstein și îl dă în judecată pe Gabriel Păun, de la Agent Green, și cere un milion de euro.

Acesta a precizat faptul că afirmațiile reprezentanților Agent Green legate de modul în care ursul a fost omorât de către Prințul Emanuel de Liechtenstein nu au fundament real.

„În ce privește ursul Arthur, cel mai mare urs după cei de la Agent Green, nici măcar nu avea un nume. Ei au fost cei care i-au pus acest nume. Aici, în zona unde locuiesc pe Valea Gurghiului, sunt doi urși mai mari decât acel urs pe care l-au botezat Arthur. A fost un urs, cel numit de ei Arthur, de 598 de puncte care a fost împușcat la 300 de metri de o fermă unde a făcut ravagii. Gabriel Păun, reprezentantul Agen Green, a mințit, în primul rând că nu e cel mai mare urs din România, ursul lui Ceaușescu are 670 de puncte, al meu are 620, iar cel botezat de ei Arthur nici măcar nu avea 600 de puncte. A doua minciună spusă de el a fost aceea că ursul a fost căutat sus în munte unde avea locul lui, lucru, de asemenea, neadevărat. Au făcut o campanie de defăimare împotriva Prințului Emanuel”, a precizat Dimitrie Sturdza.


Distribuți acest articol