Actualitate

Primarul din Ploiești îi râde în față lui Dominik Fritz: „Căldura NU se taie deloc în oraș, iar facturile NU se majorează”

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, dă asigurări că nu vor exista probleme în ceea ce priveşte furnizarea de agent termic în oraş, iarna aceasta. Edilul dă asigurări că preţul gigacaloriei plătit de populaţie nu va fi majorat, Primăria susţinând prin subvenţii plata agentului termic.

”Populaţia Ploieştiului va plătii 222,49, adică nu se va modifica nimic în sensul ăsta. Tot ce înseamnă eforturile financiare care sunt – pentru că se joacă pe o piaţă energetică foarte ciudată – vor fi susţinute de către primărie şi nu va fi niciun fel de pericol ca ploieştenii ce se încălzesc prin sistem centralizat să aibă vreo problemă în acest sens”, a adăugat primarul Andrei Volosevici.

Acesta a subliniat că ”pentru populaţie nu se schimbă nimic, pentru administraţie înseamnă un efort în plus”, el arătând că ploieştenii racordaţi la sistemul centralizat nu vor plăti mai mult pentru căldură şi apă caldă, iarna aceasta.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button