Distribuți acest articol

Primar PSD, Cristi Misăilăm, este alesul local din Focșani care a fost prins de poliție circulând cu 106km/h pe un sector de drum ce avea limita maximă de 50km/h. O adevărată bombă pe roți era primarul Focșaniului, acesta recunoscându-și greșeala. În data de 13 august i s-a reţinut permisul de conducere pentru viteză.

Misăilă a fost depistat de aparatul radar conducând cu 106 km/h, în condiţiile în care în zonă respectivă se circulă cu doar 50 km/h. Într-o declaraţie dată Ziarului de Vrancea, edilul şi-a recunoscut greşeala, dar a părut deranjat că presa a aflat despre întâmplarea sa din “surse poliţieneşti”.

„Am greşit şi înţeleg să plătesc conform prevederilor în vigoare. Ceea ce nu înţeleg şi nu sunt de acord este faptul că nu s-a respectat, din punctul meu de vedere, în cazul acesta, de către IPJ Vrancea, regulamentul general privind protecţia datelor cu caracter personal (aşa numitul GDPR). Dacă eu aş fi contestat sancţiunea şi presa ar fi aflat despre ea din datele făcute publice de către justiţie era corect. Dar faptul că informaţia privind persoana mea a fost «scăpată pe surse» din interiorul IPJ Vrancea, nu mai este în conformitate cu prevederile legale”, a precizat Cristi Valentin Misăilă.


Distribuți acest articol