Actualitate

Prezentatorul Virgil Ianțu s-a dezlănțuit: „România se află pe mâini ce ar fi trebuit încătușate demult”

Prezentatorul TV Virgil Ianțu a răbufnit pe pagina sa de Facebook la adresa guvernanților români. El pune normalitatea în contrast cu multiplele probleme existente în ţară, printre care faptul că aceasta „se află pe mâini care ar trebui încătuşate“, fiind distrusă zi de zi de acestea, dar şi că „suntem călcaţi în picioare prin decizii politice“.

Prezentatorul spune că nu urmărește știrile, deoarece îl afectează tot ceea ce aude și vede la știri. „Ce se întâmplă cu România? Ce se întâmplă cu noi?“, spune Ianțu.

„E normal să evit să urmăresc ştirile pentru că îmi fac rău fizic? E normal să am zilnic sentimentul de frustrare? E normal ca zilnic să fim călcaţi în picioare prin decizii politice? E normal să privim cum ţara, aflată pe mâini ce ar trebui încătuşate demult, este distrusă zi de zi? E normal ca legile să fie scrise de cei pentru care legea nu există? E normal să dăm, prin lipsa de atitudine, liber la furt? E normal ca un „Ministru al Justiţiei” să fie călăul justiţiei? Se pare că trăim aceste evenimente, acceptând faptul că ele au devenit o stare de normalitate. Ce se întâmplă cu România, ce se întâmplă cu noi? #romaniamea“, scrie Virgil Ianţu pe Facebook

Back to top button