Președintele Parlamentului de la Chișinău: România a fost şi rămâne un susţinător al proceselor democratice din Republica Moldova ~ InfoPrut
Distribuți acest articol

Președintele Parlamentului R. Moldova, Igor Grosu, a avut o discuție telefonică cu președintele Camerei Deputaților Parlamentului României, Ludovic Orban, în cadrul căreia au convenit asupra dezvoltării relațiilor la nivel interparlamentar în mai multe domenii.

„Sunt sigur că pe durata mandatului nostru, relațiile dintre cele două instituţii fundamentale vor ajunge la cel mai înalt nivel de cooperare de la Independență încoace. România a fost şi rămâne un susținător al proceselor democratice din Republica Moldova și a venit mereu în ajutorul cetățenilor noştri în cele mai dificile momente. În cadrul discuţiei am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante, care vor avea drept finalitate ridicarea nivelul de trai al cetăţenilor din stânga Prutului”, a scris Igor Grosu pe pagina de Facebook.

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, este acum noul președinte al Parlamentului Republicii Moldova. El a fost ales prin vot secret, cu 64 de voturi, în cadrul ședinței din 29 iulie a noului legislativ, rezultat din alegerile anticipate din 11 iulie.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol