Actualitate

Președintele Klaus Iohannis susține o conferința de presă la ora 18.00

Administrația Prezidențială a anunțat că Președintele Klaus Iohannis va susține, miercuri, la ora 18,00 o conferința de presă la Palatul Cotroceni.

Șeful statului a avut o conferință de presă și luni seară, unde a vorbit despre creșterea numărului de cazuri de COVID-19 și despre comunicarea defectuoasă a prefectului Capitalei Gheorghe Cojanu privind trecerea Bucureștiului în scenariul roșu, lucru care Iohannis l-a catalogat ca fiind inacceptabil.

Traian Berbeceanu este luat în calcul pentru a fi numit în funcția de prefect al Capitalei , a precizat Ludovic Orban.

Președintele Iohannis susține de la începutul lunii august, în fiecare miercuri conferințe de presă, în contextul pandemiei de coronavirus.

Numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus este în creștere și miercuri. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat miercuri 4.848 de noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2-cel mai mare bilanț zilnic de la declanșarea pandemiei-numărul total al îmbolnăvirilor ajungând astfel la 1191.102. În ultimele 24 de ore a fost prelucrate 37.025 de teste. De asemenea, s-au înregistrat și 69 de decese, bilanțul fiind de 6.065. În prezent, 766 de persoane sunt internate la Terapie Intensiva. Bucureștiul, care a trecut duminică de pragul de 3 în ceea ce privește incidență cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile raportate la mia de locuitori, înregistrează o creștere a acestui indicator, la 3.25.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button