Actualitate

Președintele Klaus Iohannis nu a avut timp și a lipsit de la ședința solemnă dedicată Zilei Naționale a României

Președintele trădător de țară Klaus Werner Iohannis a lipsit nemotivat de la ședința solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naționale a României. Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, miercuri, în şedinţă comună solemnă, dedicată Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie. Președintele Klaus Iohannis nu s-a prezentat, deși conform unui memorandum aprobat de conducerea Parlamentului era invitat să susțină un discurs.

Şedinţa a fost condusă de prietena președintelui Iohannis, vicepreşedintele Senatului Alina Gorghiu. Evenimentul solemn a început cu intonarea Imnului Naţional.
Printre invitaţi se află membrii Guvernului, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Arhiepiscopul romano-catolic de Bucureşti, Arhiepiscopul Bisericii Greco-Catolice, Prim-rabinul României, preşedinţii Curţii Constituţionale, ICCJ, Curţii de Conturi, guvernatorul BNR, directorii SRI, SIE, SPP şi STS, precum şi şefii misiunilor diplomatice şi ai reprezentanţelor internaţionale acreditaţi la Bucureşti.

Evenimentul a fost umbrit de alocuțiunea liderului UDMR, Kelemen Hunor, care a cerut schimbarea datei Zilei Naționale a României de pe 1 Decembrie pentru că îi deranjează pe maghiari. UDMR, partidul marionetă condus de la Budapesta de serviciile secrete maghiare acționează împotriva țării noastre însă trădătorii români ajunși în fruntea statului, Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Florin Cîțu, s-au înhăitat la guvernare cu această grupare iredentistă și antiromânească.

România se află sub ocupație străină de 32 de ani prin intermediul politicienilor trădători de țară. Astăzi, președintele Klaus Iohannis și premierul său, marioneta Nicolae Ciucă, au pus țara pe tavă marilor imperii în timp ce poporul român suferă de foame. Aceste mizerii au creat o clasă socială specială ce trăiește în lux pe spatele poporului. Avem o nomenclatură securistă cu iz mafiot, remunerată cu pensii și salarii speciale la care românul de rând nici nu poate visa. Werner Iohannis a fost un tătuc mai bun decât Ion Iliescu pentru aceste grupări mafiote privilegiate ce spoliază anual bugetul statului.

Contextul internațional oferă românilor șansa unică de a scăpa țara de acești trântori ce sug sângele poporului. Nu putem evolua ca țară dacă nu avem o resetare totală. România trebuie să scape odată și odată de acest blestem moștenit de la regimul Iliescu FSN. Dușmanul românilor, Klaus Iohannis, a avut grijă să pună toată mafia în slujba sa pentru a-i salva scaunul de la Cotroceni. Ca un adevărat lord al crimei organizate, Klaus Iohannis, a pus toate aceste grupări la lucru în beneficiul statului paralel în timp ce țara se află pe marginea prăpastiei.

Avem nevoie de unitate națională ca popor, altfel nu avem cum răzbate împotriva acestui colos mafiot(USL 2.0) aflat în slujba lui Klaus Iohannis. Dacă până mai ieri mai auzeam despre câte o schemă, despe câte un jaf, acum nu vom mai auzi nimic. E liniște. S-au pus toți la masă și s-au apucat de jefuit țara în cel mai barbar stil posibil. Efectele acestui USL 2.0 vor fi majore asupra României și este doar meritul trădătorului Iohannis.

Pe 1 Decembrie românii sunt invitați la festivitățile dedicate Zilei Naționale la Alba Iulia. George Simion a făcut un apel către toți patrioții pentru a strânge rândurile în această perioadă de restriște pentru țară.

„Ședință solemnă pentru Ziua națională. Klaus Iohannis lipsește, probabil e la golf! Ne vedem la Marșul Unirii | 1 Decembrie, Alba Iulia! Distribuiți: www.josiohannis.ro”, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

George Simion, liderul partidului AUR, cheamă pe români în stradă de 1 decembrie, Ziua Națională a României. Începând cu ora 8 dimineață și cu plecare din Gara din Alba Iulia va avea loc un Marș al Unirii Românilor.

Back to top button