Actualitate

Președintele Donald Trump nu aruncă prosopul: Acești oameni sunt hoți. Au fost alegeri furate. Imposibil să ne imaginăm că Biden l-a depășit pe Obama

Președintele în funcție al SUA, Donald Trump, a reluat duminică acuzațiile privind neregulile electorale, cerând verificarea modului în care au fost autentificate procese verbale în state decisive.

„Trebuie să verificăm voturile. Abia am început etapa de centralizare. Trebuie să verificăm suspiciunile. Sunt o serie de reclamații că ar fi fost fraude electorale. În această țară, au mai fost probleme electorale”, a scris președintele Donald Trump pe Twitter, contestând din nou voturile ilegale pe baza cărora Biden a fost dat câștigător de mass-media globalistă.

„În Pennsylvania, a fost un ordin al Curții Supreme de a-i obliga să separe buletinele de vot care au fost primite după termenul legal. (…) Sunt foarte multe voturi. Când vorbim de probleme sistemice, este vorba de modul în care sunt validate aceste buletine de vot, deoarece a fost o problemă în sistem privind validarea, care ar afecta grav întregul scrutin. Iar ce mă îngrijorează pe mine este că am avut peste o sută de milioane de buletine de vot prin corespondență în orașe precum Philadelphia și Detroit, unde sunt o serie de probleme electorale (ca să mă exprim blând)”, a subliniat Donald Trump.

„Credem că acești oameni sunt hoți. Marile mașinării din oraș sunt corupte. Au fost alegeri furate. Cea mai bună companie de sondaj din Marea Britanie a scris în această dimineață că în mod clar au fost alegeri furate, că este imposibil să ne imaginăm că Biden l-a depășit pe Obama în unele dintre aceste state”, a sris Trump.

Echipa lui Donald Trump a lansat acțiuni judiciare în unele state în care diferențele au fost mici, inclusiv în Nevada, Pennsylvania și Georgia. Avocații președintelui în funcție susțin că unele buletine de vot au ajuns după termenul legal și că observatorii republicani nu au avut acces total la procedurile de centralizare a acestor buletine de vot.

„Observatorii nu au primit permisiunea de a intra în sălile de numărare a voturilor. Eu am câștigat scrutinul, am primit 71.000.000 de voturi legale. S-au întâmplat lucruri rele pe care observatorii noștri nu au fost lăsați să le vadă. Nu s-a mai întâmplat niciodată. Milioane de buletine de vot le-au fost trimise prin poștă unor oameni care nu le solicitaseră”, a acuzat Donald Trump sâmbătă seară.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button