Actualitate

PRESA VÂNDUTĂ: nu mai contează câte miliarde fură politicienii, Simion s-a filmat la volan

Gata, toate relele politicienilor români se iartă, acum este grav că Simion s-a filmat la volan în timpul în care conducea. Acest lucru este evident și vorbim despre o postare făcută chiar de către președintele AUR acum vreo două luni. Până acum nu a văzut presa, a văzut exact acum.

Când a făcut Simion acest lucru? Atunci când a decis să ajute niște copii, cei cărora le oferă lunar bursă să meargă la școală.

Dar Simion nu era la Volan, era în dreapta, la volan era altcineva- camerele filmeaza în oglindă pe selfie. Dar se poate vedea că el se afla pe partea dinspre trotuar a deplasării.

Nu mai contează trădarea de țară și că s-au închis unități de producție a energiei electrice și astăzi importăm și plătim scump facturile la energie.

Nu mai contează că în 33 de ani PSD și PNL au devalizat România și au fost distruse active de peste 1.000 de miliarde de euro.

Nu mai contează că se arestează pe capete politicieni care devalizează țara.

Acum George Simion, care este un tânăr de doar 36 de ani, este cel ce poartă vina pentru toate relele din ultimii 33 de ani.

Presa din România primește zeci de milioane de euro de la partide. Absolut toată presa care primește bani atacă AUR și pe George Simion. Inventează o mulțime de lucruri , Scornesc tot felul de povești.

Aceasta nu este presă ci o rețea de crimă organizată unită cu partidele politice. Într-un stat normal așa ceva nu era permis, ca mafia să conducă chiar statul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button