Distribuți acest articol

Premieră pentru județul Ilfov. Costin Ioniță, coordonatorul AUR Bragadiru, a cerut în instanță anularea restricțiilor, a carantinării din orașul Bragadiru.

“Libertate pentru Bragadiru!

Astăzi am depus la Curtea de Apel București cererea de chemare în judecată în contradictoriu cu Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situații de Urgență pentru a dispune anularea ordinului sefului DSU, Raed Arafat, privind prelungirea stării de carantină a orașului Bragadiru.

Știm cu toții că acum trei săptămâni Bragadiru a intrat în carantină pentru 14 zile la o rata a infectării de 6,46 la mia de locuitori, iar după incheierea primei perioade de carantină am avut o rată de 12,76. Măsura carantinării și-a dovedit ineficiența, ba chiar a încălcat flagrant drepturile cetățenilor ce locuiesc pe raza orașului.

Românii au nevoie de un sistem imunitar puternic iar el se face prin mișcarea liberă, în natură. Dacă stăm în casă crește sensibilitatea la boli. Mai mult, specialiștii din Europa au dat dreptate AUR: trebuia să fim reticenți la ASTRAZENECA. Cineva se joacă cu viața românilor, devenim simple cifre, o statistică” a scris Costin Ioniță pe propria sa pagină de socializare.


Distribuți acest articol