Distribuți acest articol

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat că școlile se vor deschide, iar regulile de protecție sanitară vor trebui respectate de toată lumea. Așadar, dacă te afli lângă o unitate de învățământ, masca de protecție este obligatorie. Toți cetățenii vor trebui să știe unde exact este fiecare unitate de învâțământ din Capitală și să conformeze.

O măsură absurdă, fără bază legală și fără dovezi concrete, iar faptul că autoritățile ne obligă să purtăm mască lângă unitățile de învâțământ este dovada că libertățile și drepturile noastre ne-au fost încălcate demult.

”Persoanele care staționează în jurul unei unități de învățământ trebuie să poarte mască. Această decizie este în continuare în vigoare, toată lumea care staționează are obligația să poarte masca. Nu trecătorii, doar cei care staționează. Dacă un copil este diagnosticat cu Covid-19, atunci întreaga clasă trece în online. Dacă sunt mai multe cazuri de elevi și profesori, atunci consiliul de administrație poate lua decizia ca întreaga școală să treacă în online”, a spus Alin Stoica.


Distribuți acest articol