Distribuți acest articol

Prefectul Capitalei ne dă asigurări că bucureștenii care se întorc din vacanță și din cauza aglomerației nu ajung la domiciliu până la ora 22, nu vor fi sancționați. Practic, este la alegerea polițistului dacă primești amendă sau nu, ne spune prefectul Alin Stoica.

“Acestea sunt situaţii care nu depind de voinţa oamenilor neapărat şi nu vor suferi consecinţe pentru că depăşesc ora respectivă, având în vedere că e un lucru cunoscut faptul că există ambuteiaje pe drumurile de întoarcere dinspre staţiuni sau dinspre mare. Fiind un lucru de notorietate că există ambuteiaje şi nu este vina oamenilor, nu este o întârziere voită sau din nepăsare, atunci nu vor exista consecinţe asupra oamenilor care întârzie din cauze independente de voinţa lor”, a declarat Stoica, luni seară, la Digi 24.

El a fost întrebat cum se va stabili dacă este vorba de o întârziere sau dacă unele persoane profită pentru a încălca restricţiile.

“Organele de ordine au discernământul să facă acest lucru, să analizeze situaţia de fapt pe fiecare caz în parte şi atunci nu vor exista situaţii de genul acesta”, a susţinut Stoica.


Distribuți acest articol