Distribuți acest articol

Administrația USR a Capitalei se ceartă ca la grădiniță, cu lopățele. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, îl cheamă în instanță pe Nicușor Dan pentru detașările pe funcții, în loc să organizeze concursuri. Nicușor Dan susține că această metodă este legală.

Prefectul Bucureștiului, Alin Stoica, a anunțat că a dat în judecată Primăria Generală, fiindcă Nicușor Dan continuă să facă detașări pe funcții, în loc să organizeze concursuri. În replică, Nicușor Dan susține că metoda e perfect legală.

Bucureștiul e hiperaglomerat, străzile arată ca după bombardament, șobolanii colcăie prin magazine și pe trotuare, dar foștii și actualii pluseriști se ceartă ca la grădiniță, pe lopățele. Și din acest ping-pong cu răzbunări între prietenii lui Vlad Voiculescu din USRPLUS și noii prieteni ai lui Nicușor Dan din PNL, doar bucureștenii au de suferit!

”Atacăm în contencios administrativ detașările pe posturi de directori făcute din rândul consilierilor. Primarul general a ales să nu facă numiri temporare până la finalizarea concursurilor, ci detașări din rândul consilierilor. Am avut o corespondență pe acestă temă, în care i-am explicat că nu sunt legale, dar a continuat”, a declarat Alin Stoica


Distribuți acest articol