Politician: Dodon, în cădere liberă, apelează la artificii
Distribuți acest articol

„Mafia contraatacă. Dodon vrea să evite alegerile anticipate”. Astfel a comentat Valeriu Munteanu, liderul Uniunii Salvați Basarabia, anunțul socialiștilor cu privire la înaintarea proprie candidaturi la funcția de premier al R. Moldova.

Văzând că sunt în cădere liberă iar minciunile lor nu îi mai ajută în fața cetățenilor RM, în plină ședință a Parlamentului, unde se discută numirea Guvernului Gavriliță, Igor Dodon, flancat de deputați PSRM a declarat că astăzi aceștia o vor înainta la funcția de prim-ministru pe fosta ministră comunistă a finanțelor Mariana Durleșteanu. Iar în acest sens, PSRM va prezenta președintelui Maia Sandu și 51 de semnături ale deputaților cu multe fețe și cu nici un obraz, care la fel ca și Dodon, speră sisific să evite alegerile anticipate și pierderea fotoliilor protectoare”, a menționat liderul politic de la Chișinău.

În context, Valeriu Munteanu s-a arătat convins că această „încercare a hoților de a dribla voința cetățenilor exprimată la alegerile prezidențiale poate fi oprită doar de cetățeni, care trebuie să apere prin acțiuni hotărâte această încercare disperată de uzurpare a puterii în stat…

Amintim că astăzi, Igor Dodon a declarat că PSRM nu va vota Guvernul Gavrilița și a venit cu propria propunere de premier al R. Moldova. Este vorba despre Mariana Durleșteanu, fostul ministru al Finanțelor, în guvernul condus de Zinaida Greceanîi.

Anunțul a fost făcut în timp ce Natalia Gavrilița, premierul desemnat de președintele Maia Sandu, își prezintă programul guvernamental în Parlamentul de la Chișinău.

La scurt timp, Platforma „Pentru Moldova”, din care fac parte transfugii Pro Moldova și deputații Partidului Politic Șor, a afirmat că este gata să semneze în favoarea candidaturii desemnate de PSRM. 

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol