Scoţia va permite copiilor de 4 ani să îşi schimbe genul, fără aprobarea părinţilor
Distribuți acest articol

Se vede că organizatorii marșului homosexualilor sunt puși pe a provoca numai ca să capete atenție indiferent de situația. Aceștia anunțaseră online că ar exista un acord cu poliția română prin care numărul maxim de 500 de persoane se poate depăși.

Spun organizatorii că ar putea să fie în marși și peste 10.000 de persoane.

Sigur că în România nu există 10.000 de persoane care să susțină un asemenea eveniment, iar anunțul este unul făcut expres pentru a putea atrage instituții ale statului român în această dezbatere inutilă.

Marșul homosexualilor este susținut de către USR, partid care bagă forțat în România o agendă globalistă antinațională.

“Dezminţim informaţia vehiculată în spaţiul public şi facem apel la responsabilitate din partea organizatorului pentru desfăşurarea adunării publice în condiţii de maximă siguranţă şi cu respectarea strictă a cadrului legal în vigoare, astfel încât sănătatea şi securitatea participanţilor şi ale celorlalţi cetăţeni să poată fi asigurate”, se arată într-o informare transmisă, vineri seara, de Jandarmeria Bucureşti.

Poliția Română ține cu românii, dar nu are ce face, va trebui să asigure securitatea acestui eveniment ce reprezintă o pată pe obrazul națiunii române.

Marșurile pentru susținerea deviațiilor sexuale sunt ținute prin toată lumea. Aceleași persoane se mută săptămânal dintr-o țară în altă, cu scopul expres de a lăsa impresia că anormalitatea este normală. Foarte puține persoane provin din interiorul țărilor respective.


Distribuți acest articol