Distribuți acest articol

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, susține că din discursul președintei Comisiei Europene reiese că Planul Național de Redresare și Reziliență a României a fost aprobat din milă. Oricum, acei bani erau împrumutați de României prin diferite metode, dar prin această aprobare Comisia Europeană a ieșit drept un salvator pentru statele membre.

În ultimul ceas, printre ultimele state europene, avem în final un plan acceptat. România merita mai mult. România putea mai mult. Uitându-mă la mesajele transmise de președintele Comisiei Europene, pare o acceptare din milă, pentru un guvern din aceeași familie politică, care a eșuat dramatic în a gestiona pandemia și campania de vaccinare.Dovada acestui lucru este insistența cu care s-a punctat nevoia de a implementa reformele anti-sociale incluse în PNRR, deși guvernarea de dreapta nu avea niciun mandat să asume în numele românilor aceste măsuri pentru mulți ani de acum încolo.

Să nu uităm că PNL și USR au pierdut luni bune pentru România în tot acest proces. Doar la final de an o să vină primii bani deși majoritatea statelor europene au cheltuit deja avansul și se pregătesc de o nouă etapă în implementarea planurilor lor.“, spune europarlamentarul PSD Victor Negrescu.


Distribuți acest articol