Distribuți acest articol

Între Rareș Bogdan și Cristian Ghinea a început un adevărat scandal, un scandal în jurul Planului de Redresare și Reziliență a României, plan care a fost respins pentru a treia oară de Bruxelles. Guvernul a rămas corigent la acest capitol și are timp până la toamnă să mai pună o dată toate datele cap la cap pentru a putea fi aprobat acest plan.

Rareș Bogdan îl acuză pe Cristian Ghinea de incompetență și susține că planul ar fi fost aprobat de mult timp dacă ar fi fost la conducerea ministerului alt personaj.

”Presa cred că puteţi depune mărturie ce eforturi am făcut pentru a ţine coaliţia unită în jurul acestui proiect. Nu ajuta pe nimeni să avem un scandal politic pe PNRR. A trebuit să rspund eu pentru nişte decizii pe care nu le-am luat eu (…) Tendinţa era de explozie pe pereţi care nu ar fi ajutat pe nimeni”, a declarat, joi eară, la Digi 24, Cristian Ghinea.

”Domnul Boloş pretinde că PNRR pe care l-a lăsat el în decembrie – care nu era un PNRR, era un document pdf de prezentare, PNRR înseamnă câteva zeci de mii de pagini (…) Domnul Boloş pretinde că acea listă de investiţii avea 60% verde. Este ca şi cum eu m-aş înscrie la un concurs de frumueţe şi aş declara că am 75 de kile. E credibil? Uitaţi cum arăt! Domnul Boloş, care nu a citit regulamentul, a avut nişte opinii. Nu aşa se face”, a adăugat ministrul.


Distribuți acest articol