Actualitate

PNL și Iohannis vor să blocheze creșterea pensiilor românilor!???

Parlamentul României a votat creșterea cu 40% a pensiilor. Sigur că vorbim de o măsură populistă în care unii primesc 40% din puțin și alții primesc 40% din mult.

Ce doresc să spun este aceea că parlamentul are acest drept constituțional de a vota legi, inclusiv creșterea pensiilor. Guvernul României nu are acest drept, el este votat de parlament ca să guvernezs țara conform cu legile votate.

Guvernul nu face legi, trebuie să le respecte și să le ducă la îndeplinire.

PNL și Iohannis nu prea sunt de acord cu această măsură deoarece banii nu mai pleacă spre așa-zisele investiții ci direct spre buzunarul românilor. Adică din pensii nu se poate fura, nu se poate hrăni încrengătura de interese de lângă partid.

Ori atunci, fără bani, de ce să mai guvernezi?

Soluții sigur că există. Fondurile europene. Aceștia banii ce ar trebui să plece spre investiții, dar cum OLAFUL stă cu ochii pe fraudarea lor, acești bani nu sunt de un așa interes.

României i s-au alocat aproape 80 de miliarde de euro pe următorii 5 ani. Sunt bani mulți, dar ce facem cu ei că din actualele miliarde nu s-a luat nimic, abia dacă s-au încasat plățile directe la hectar.

Creșterea pensiilor sub 2000 lei cu 40% este o necesitate socială. Creșterea pensiilor speciale la grup cu cele normale reprezintă o măgărie social-comunistă. Problema este că nu asta deranjează pe PNL și Iohannis deoarece și ei vor dispune de aceste creșteri.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button