Distribuți acest articol

PNL se prăbușeste în sondajele reale de opinie, nu cele comandate de ei și pe care le țin la secret, prezentând în spațiul public o realitate deformată. La acest moment nu doar USR se duce aproape de pragul electoral, dar PNL a coborât sub AUR, arată un sondaj online realizat pe mai mult de 1.000 de persoane de către portalul POLITICAL.RO.

Totul se întâmplă ca urmare a proastei gestionări a țării dar mai ales a bătăliei interne din PNL ce ar fi trebuit să fie un model de comportament democratic dar a devenit o luptă fraticidă între tabăra lui Cîțu și tabăra lui Orban.

S-a ajuns deja în mai multe localități la pumni și picioare împărțite. La Timișoara lupta internă a coborât sub orice limită a bunului simți, membri de partid au fost tăiați de pe listă, au dorit totuși să intre în sală ca să își exercite dreptul de vot și au fost luați la bătaie de către colegii din tabăra lui Florin Cîțu.

Totul se desfășoară pe principiul bandelor criminale: cel mai puternic învinge, orice Cîțu și gașca din PDL este mai pricepută la combinații decât cea a lui Orban. Acesta din urmă manifestă prea mult bun simț în timp ce Cîțu îl execută folosind cu tupeu toate tertipurile deoarece știe că aici totul este pe viață și pe moarte.

România este la moment neguvernată deoarece atât Cîțu, șeful guvernului, cât și Orban, șeful camerei deputaților, sunt prea prinși cu lupta internă.


Distribuți acest articol