Distribuți acest articol

Surse politice citate de Digi24 au anuntat, joi, ca inca zece parlamentari vor pleca din grupul parlamentarilor PNL daca Florin Citu va semna o alianta cu PSD. 

Intalnirea dintre Florin Citu si Mascel Ciolacu are loc joi seara, liderii PSD anuntand ca isi doresc sa participe la guvernare. Zece parlamentari PNL ar urma sa plece imediat daca Florin Citu va ajunge sa formeze o coalitie cu PSD.

Pana in acest moment au plecat 17 parlamentari PNL, printre care se afla Ludovic Orban si Violeta Alexandru.

Deputatul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, la Parlament, ca atat el cat si parlamentarii care l-au urmat prin dezafilierea din grupul PNL nu vor vota o formula de guvernare PNL-PSD, ci doar reconstructia coalitiei de centru-dreapta cu USR.

Fostul presedinte al PNL a afirmat ca ”Romania se afla intr-o criza politica si guvernamentala de peste doua luni, o criza creata in mod artificial de presedintele Klaus Iohannis si de Florin Citu, prin distrugerea PNL, suspendarea democratiei in partid si preluarea controlului total in forurile statutare, distrugerea coalitiei de centru-dreapta construita dupa 6 decembrie, ignorarea cu buna-stiinta a tuturor problemelor cetatenilor romani”.

”Nu vom vota un guvern PNL-PSD, sa fie clar. Noi dorim sa participam la reconstructia coalitei de centru dreapta”, a spus fostul presedinte PNL.

”Respingem categoric orice fel de speculatie care sa creeze o falsa scuza celor care vor cu PSD, spunand ca nu mai exista majoritate”, a mai spus Orban.


Distribuți acest articol