Distribuți acest articol

O ploieșteancă adoptată în 1980, când avea numai nouă luni, își caută acum mama biologică. Apelul său a fost postat pe paagina de Facebook ”The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, o comunitate administrată de o prahoveancă după ce aceasta a reușit să-și găsească fratele adoptat în străinătate.

Apelul Doinei:  BUNĂ SEARA!! Am fost adoptată în PLOIEȘTI, județul PRAHOVA de o familie minunată. Doresc foarte mult să-mi cunosc și familia biologică, dar nu dețin nici o informație despre ei. M-am născut pe 24 ianuarie 1980, iar în certificatul meu eliberat la vârsta de nouă luni, este trecut Ploiești, dar probabil nu am fost născută aici. Prenumele și numele meu mijlociu este Doina Speranța, poate date chiar de mama mea biologică. Îmi doresc enorm de mult să o găsesc, vă rog să-mi DISTRIBUIȚI anunțul cât mai mult, pe profilul și grupurile dvs. Poate va fi văzut și de mama mea biologică!!!Cei care dețin date care o pot ajuta pe ploieșteancă sunt rugați să contacteze administratorul paginii de Facebook ”The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, administrat de o prahoveancă.

Ileana Cunniffe Băiescu a creat Pagina de FACEBOOK „The Never Forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitați ai României prin intermediul căreia aproape 400 de copii adoptați de străini, majoritatea la începutul anilor 90, și-au părinții biologici din România, numeroase cazuri ”rezolvate” fiind prahoveni.

Sursă text: observatorulph.ro

Sursă foto: observatorulph.ro


Distribuți acest articol