Actualitate

Petrecerea a început la Untold. Bode trimite poliția să caute participanții de droguri. Câini folosiți

Petrecerea a început la Untold iar Lucian Bode trimite poliția să caute participanții de droguri.

Sunt așteptați la petrecere peste 300.000 de persoane.

Cluj-Napoca a devenit în aceste zile cel mai bine păzit oraș din România.

La aeroport deja au fost poziționați doi câini care să depisteze drogurile.

Petrecerea reprezintă un lucru bun pentru România. Un așa eveniment reușește să aducă în țară undeva la aproape 30 de milioane de euro.

Poliţiştii de frontieră de la Petea au descoperit, miercuri, doi cetăţeni polonezi care veneau la festivalul de muzică din judeţul Cluj şi aveau în bagaje mai multe zeci de tablete de substanţe interzise, precum şi tuburi cu gaz lacrimogen şi veste anti-înjunghiere, informează un comunicat de presă transmis de către Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

„Cei doi, un bărbat în vârstă de 27 de ani, cetăţean polonez, însoţit de un conaţional, în vârstă de 28 de ani, călătoreau din Polonia, iar în baza analizei de risc, au fost selectaţi în vederea efectuării unui control amănunţit. Astfel, cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră împreună cu câinele poliţist CIMA, specializat în detectarea stupefiantelor, au descoperit, ascunse în bagajele acestora, mai multe tipuri de substanţe interzise: 13 flacoane – testosterone în formă lichidă de culoare gălbuie, 36 de comprimate de culoare verde cu inscripţia Anastrozole tablets IP, alte 88 de comprimate de culoare albă, 58 de comprimate de culoare maro cu inscripţia Zen Szen, 78 de comprimate cu inscripţia Vitamin, alte două comprimate de culoare maro cu inscripţia Ashwa – Gandha, două veste anti-înjunghiere şi trei tuburi cu gaz iritant lacrimogen. Cei doi au declarat că au venit în România pentru un festival de muzică de pe raza judeţului Cluj”, precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button