Actualitate

Peste 1000 de cadre militare în rezervă și retragere au lansat un Apel-Manifest de Ziua Armatei Române!

Anul acesta, Ziua Armatei Române este însoțită de un semnal de alarmă venit din partea a peste 1.000 de cadre militare în rezervă și retragere care au semnat un Apel-Manifest către clasa politică românească, avertizând cu privire la agravarea situației politice, economice și sociale care afectează națiunea romană.
Deputatul AUR, Mircia Chelaru, a subliniat importanța armatei române în societate și a criticat atitudinea politicienilor față de aceasta. El a adus în discuție necesitatea ca Ziua Armatei Române să fie o sărbătoare care să unească întreaga societate, nu doar forțele armate.


„Este evident că armata, ca un pilon de referință, de stabilitate, alături de Sfânta noastră Biserică națională, reprezintă ultimul reazem de încredere și de speranță al națiunii române, mai ales în condițiile de astăzi. Din nefericire, există o categorie politică sau de politicieni, foarte amnezică, care își aduce aminte de armată doar atunci când vine câte un bau-bau, doar atunci când se întâmplă vreo calamitate sau cade câte o dronă pe la noi. Această stare de inconștiență nu produce efecte asupra lor, ci o mare, o mare vulnerabilitate asupra întregului sistem de protecție al națiunii române. Evident că o să se laude unii, vezi Doamne am dat 2,5% din PIB, am luat fel și fel de arme, armamente, muniții. Greșit! De ce? Pentru că pe câmpul de luptă nu se duc să lupte banii, ci oamenii”.


Mai mult decât atât, acesta a atras atenția asupra faptului că armata și oamenii care o reprezintă sunt ultimul reazem de încredere și speranță al națiunii române, în special în condițiile actuale.
Acest apel susținut de cadre militare în rezervă și retragere, parte a corpului profesionist dedicat Armatei Române, reprezintă o chemare la acțiune și o chemare la responsabilitate pentru liderii politici. Astfel, acest apel oferă oportunitatea guvernanților de a acționa în consecință pentru a asigura suveranitatea și siguranța națională a României.

Vezi aici Apel-Manifest:

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Susțin, acest Articol…Apel -Manifest… fiind alături de cei care l-au inițiat… Glorie eternă eroilor neamului românesc, și Armatei Române….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button