Actualitate

PERCHEZIȚII PENTRU DESTRUCTURAREA UNEI GRUPĂRI DE TRAFIC DE DROGURI

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu  procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județele Argeș și Vâlcea, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de mare risc.

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat 5 percheziții domiciliare, dintre care 4 în județul Argeș și una în județul Vâlcea, la locuințele a trei persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna mai până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de mare risc, pe plan intern.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 3 laptopuri, 12.000 de euro, 5.650 de lire sterline, 40.700 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, arme albe, precum și 2 autoturisme.

10 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, doi bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, unul dintre ei să fie prezentat Tribunalului Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea și jandarmii din Argeș.

Back to top button