Distribuți acest articol

Ludovic Orban susține că va rămâne cu aceeași structură în cazul în care va fi reales președintele partidului. Lucrurile se schimbă pentru Florin Cîțu, care a promis mai multe funcții de conducere decât cele actuale, așadar va fi nevoie să suplimenteze cu câteva zeci de funcții pentru a satisface clientela politica.

În momentul de față sunt 16 vicepreședinți: 8 vicepresedinți coordonatori ai comisiilor de specialitate și 8 vicepresedinti pe regiunile de dezvoltare.

În cazul în care Cîțu va deveni în toamnă următorul lider al PNL vrea să dubleze numărul vicepreședinților de pe domenii, astfel că se va ajunge la 24 de vicepreședinți: 16 pe domenii și 8 regionali.

Inițial Florin Cîțu ar fi vrut și înfiinațare unui post de președinte executiv care să-i fi revenit Alinei Gorghiu, însă se pare că s-a răzgândit.

Din 49 de filiale PNL, o analiză arată că Florin Cîțu are 32 de fililale care îl susțin, în timp ce Ludovic Orban are doar 12. Mai sunt 5 filiale care nu și-au anunțat susținerea, dar este foarte posibil ca și acestea sa meargă majoritar către Florin Cîțu, potrivit unor surse din PNL.


Distribuți acest articol