Actualitate

Pensionarul minCiucă dă asigurări că va susține prevederile din educație, dar anul viitor, nu acum… când nu mai este premier

Pensionarul minCiucă dă asigurări că va susține prevederile din educație, dar anul viitor, nu acum… când nu mai este premier. Anul ăsta este pe austeritat deși se împrumută România la greu. Anul viitor pensionarul special nu va mai fi premier, vine rândul lui Ciolacu, președintele PSD.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă dat asigurări că bugetul de anul viitor va putea susţine noile prevederi legale privind educaţia într-o întâlnire pe care a avut-o, marţi, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Alianţei „O voce pentru Educaţie”, care reuneşte mediul asociativ şi de afaceri.

Potrivit unui comunicat al Executivului, cu această ocazie au fost dezbătute o serie de teme legate de pachetul de legi privind educaţia, printre care finanţarea sistemului de învăţământ, dezvoltarea învăţământului profesional, tehnic şi dual şi digitalizarea, potrivit unui comunicat al Executivului.

„Astfel de consultări sunt binevenite, pentru a corela nevoia de modernizare şi capacitatea sistemului de învăţământ de a răspunde provocărilor viitorului. Programul „România Educată”, care beneficiază de o atmosferă efervescentă, se regăseşte în viziunea Legilor Educaţiei şi are nevoie de o fundaţie normativă solidă, care să poată susţine progresele viitoare”, a declarat premierul, citat în comunicat.

În imagine se văd consecințele reformelor din educația României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button