Distribuți acest articol

O adevărată harababură este acum în spațiul public. După ce Ioana Mihăilă, Valeriu Gheorghiță și șeful DSU, Raed Arafat, au declarat că valul patru va fi unul greu, ce va lovi pe cei nevaccinați, vine medicul Beatrice Mahler de la conducerea spitalului Marius Nasta să ne spună cu totul altceva.

“Chiar dacă suntem la începutul valului 4, în acest moment nu avem un număr de cazuri care să ne îngrijoreze și care să ne impună introducerea sau adoptarea unor restricții care să fie limitative din acest punct de vedere”, a declarat Mahler

„E bine că școala începe și e bine că în acest moment suntem la un număr de cazuri care cel puțin azi nu impun restricții care să ducă la începerea școlii în regim online. Ne-am dorit cu toții, și aici vorbesc în calitate de părinte, să avem copiii în bănci la școală în fața profesorilor pentru că actul de educție este categoric superior prin această metodă. Sigur că da, Ministerul Învățământului și autoritățile care reglementează modalitatea care este mai bine ca elevii și studenții să o poată să o defășoare în siguranță va fi adaptată în funcție de evoluția pandemiei.”, susține Beatrice Mahler.


Distribuți acest articol