PDM, după demisia Guvernului Chicu: Acest Legislativ a aprobat toate schemele lui Dodon şi Şor, apoi şi-a dat demisia ~ InfoPrut
Distribuți acest articol

Preşedintele PDM, Pavel Filip, afirmă într-o postare pe pagina sa de Facebook că demisia Guvernului Chicu „înseamnă că executivul nu va mai fi în slujba hoţilor de miliarde, aşa cum a fost ultimele săptămâni”.

Sursă foto: cugetliber.ro

„Guvernul Chicu a plecat. Acest Guvern a aprobat toate schemele lui Dodon şi Şor, apoi şi-a dat demisia. Nu înainte de a înlocui toţi secretarii de stat şi şefii oficiilor teritoriale ale cancelariei de stat – cu prieteni ai lui Şor, Sergiu Sîrbu, Nichiforciuc şi Andronachi .Mai exact, aşa cum vindea la magazinele sociale mâncare de calitate proastă, aşa deja cu farmaciile ambulante Şor îi va amăgi pe oameni cu medicamente neautorizate, dubioase, neverificate, de contrabandă şi care vor pune în pericol sănătatea şi chiar viaţa cetăţenilor. E crimă împotriva propriului popor, iar vinovaţi sunt toţi cei care au fost părtaşi la aceste fărădelegi. De aceea, demisia acestui guvern înseamnă că executivul nu va mai fi în slujba hoţilor de miliarde, aşa cum a fost ultimele săptămâni. S-a încheiat acest episod ruşinos. Acum mingea e pe terenul noului preşedinte”, a scris Pavel Filip.

Miercuri, 23 decembrie, premierul Ion Chicu a anunțat demisia Guvernului de la Chișinău, în urma unei întrevederi cu președintele în exercițiu Igor Dodon și speakerul Zinaida Greceanîi. Prim-ministrul R. Moldova susține că a decis să își dea demisia pentru a putea fi dizolvat Parlamentul și a declanșa alegeri parlamentare anticipate.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol