Distribuți acest articol

Echipa de negocieri de la PNL a promis funcții către parlamentarii AUR. Dacă USR a mușcat momeala și a pus pe funcții persoane nepregătite, nu așa a fost la AUR.

Se pare că strategia lui Florin Cîțu de a negocia de la om la om însemna oferirea de mită, funcții aducătoare de bani. S-a întâmplat acest lucru la Timișoara.

O înregistrare în acest sens a fost pusă la dispoziție pe pagina de Youtube a lui George Simion: senatorii și deputații AUR nu sunt de vânzare.

Titi Stoica este parlamentarul AUR ce a primit promisiunile și a înregistrat audio. La DNA s-a făcut plângere penală. Oferta a fost refuzată.

Titi Stoica s-a întors din Anglia în România pentru a putea schimba ceva în bine. În Anglia câștiga mai bine decât salariul de parlamentar român. S-a întors acasă ca să facă bine, nu jocurile PNL și PSD.

George Simion a declarat că alți 4 parlamentari au fost contactați și au refuzat. Liderul AUR oferă garanții că partidul său nu este de cumpărat.

De altfel în jurul grupului politic AUR au început să mișune tot felul de pretinși aducători de bine, dar numai cu vorba, nu cu fapta. Sunt încercări eșuate de deturnare a mișcării politice.

George Simion a mai declarat că plecarea lui Florin Cîțu trebuie să fie urmată de suspendarea lui Iohannis, președintele care a încălcat constituția. Liderul AUR a spus că această variantă devine sigură dacă tot Florin Cîțu este promis premier.


Distribuți acest articol