Actualitate

Parcă am fi în 1940-1941. Românilor și Europenilor li se ascunde adevărul despre război

Istoria tinde să se repete.

În anul 1940 un viitor conflict armat major în Europa era ca și sigur la nivelul cercurilor politice ce guvernau statele. Războiul nu este o chestiune ce apare de ieri de azi, războaiele se pregătesc și se caută doar pretextele.

Războaiele nu sunt decise de acțiuni unilaterale punctuale.

În acest timp popoarele erau ținute în întuneric , asta deși acțiunile interne demarate arătau toate semnele clare că în realitate se fac pregătiri.

Rusia comasa la acel moment puternice trupe armate la granița României. Tot așa, începând cu 2021, Federația Rusă comasa trupe la granița cu Ucraina. Ni se spunea, și atunci, și acum, că este doar un exercițiu, Rusia nu va ataca, să fim liniștiți.

Dar Rusia a atacat și în 1940 și în 2022.

Tocmai de aceea un lucru trebuie să fie clar: atunci când totul arată ca un război atunci cu siguranță este un război.

Astăzi România și Europa sunt în război.

În 1940 poporul român nu știa de ultimatumul primit de România din partea URSS. Românii se plimbau liniștiți pe Calea Victoriei, serveau un pahar de vin, spuneau povești frumoase. Apoi vestea a venit ca un bumerang: URSS a pătruns în Basarabia.

Cu Rușii nu este de joacă. Ei dacă spun că vor face război atunci chiar vor face și unul serios. Rușii știu să se bată și să trimită nave în spațiu.

Faptul că popoarelor li se ascunde adevărul reprezintă un lucru grav. Atât la nivel european cât și românesc poporul este considerat prost și incapabil să ia decizii. Așa că informațiile sunt ținute din scurt și spuse când ele se implementează deja.

Faptul că va fi război era deja știut de mult timp. Rușii au cerut europenilor și americanilor să plece din Ucraina, adică de la granița lor. Ei nu au plecat. Așa că rușii au făcut ce știu mai bine: război.

Ucraina este terminată, nu prea Există șanse ca să se mai elibereze ceva sau să se revină la vreo normalitate. Oamenii morți sau femeile plecate nu se vor mai întoarce. Tot poporul ucrainian a căzut în mijlocul luptelor dintre marile popoare.

Nu este nici o întâmplare venirea lui Ciucă la conducerea guvernului. Alianța dintre PSD și PNL reprezintă o înțelegere în condiții de război. Ceilalți suntem considerați irelevanți. USR a fost zburat de la guvernare deoarece doar PSD putea conduce țara în această perioadă, așa consideră sistemul. Chiar dacă sunt hoți acțiunile lor sunt predictibile și previzibile. Le dai ce trebuie și te bagă și în război, ei nu pun întrebări. În mafie ordinele se execută, nu se comentează.

NATO și-a dorit un general la conducerea țării și a luat din ceea ce a găsit. România stă prost la capitolul cadre, Ciucă este cel mai bun din ce avem.

Oricum, NATO știe ce face, sau așa credeam noi, căci lumea este astăzi condusă de niște moși nebuni.

Putin, Biden sau Merkel sunt reali niște demenți ce ar lua pensie pentru demență dacă țările ar mai fi normale.

comentarii

  1. ce sti tu cum afost in 40?
    >sau ce inseamna razboiul nici macar nu ai vazut un AK dar altele?

  2. Razboiul se pregateste de mult timp,motivele sunt unele ,adevarate ,altele inventate …dar dupa atitia ani de pace ,au considerat acesti bogati batrini si nebuni ,ca suntem prea multi pe pamint…de ce sa moara ei singuri…extinctia omenirii este in desfasurare…boli facute in laborator, razboaie pentru puterea suprema…este strict parerea mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button