Actualitate

„Paharnicul” de la PSD a plecat în excursie în SUA, în loc să se ocupe de românii din afara granițelor

Secretarul de stat în Departamentul pentru Românii de Pretutindeni Gheorghe Cârciu efectuează, în perioada 26 – 30 noiembrie, o excursie în Statele Unite ale Americii.

Denumit de către opozanții politici de la AUR și „paharnicul” de la PSD, acesta ar trebui să se ocupe de problemele românilor din diaspora, iar diaspora se află în Europa, adică Italia, Spania, Germania, Franța sau Marea Britanie.

În timp ce românii sunt abandonați iar instituțiile statului sunt folosite numai pentru a face rost de bani pentru organizațiilor neguvernamentale de partid, persoana responsabilă face plimbări prin SUA, pe banii românilor, în hoteluri de 4 stele, sub pretextul să se duce într-o vizită de lucru.

În contextul acestei vizite, Gheorghe Cârciu va participa la o serie de evenimente organizate de Consulatul General al României la Chicago şi de comunitatea românească, care vizează programele şi acţiunile dezvoltate în susţinerea activităţii românilor din această zonă şi sărbătorirea Zilei Naţionale a României.

A se înțelege prin comunitatea românească nu românii care locuiesc în SUA ci acele persoane care sunt dependente de PSD și PNL, adică clientela de partid. Din SUA se văd mult mai bine lucrurile care se petrec la București iar PSD și PNL sunt două partide detestate, care nu sunt respectate și cu care nimeni nu dorește să se vadă.

Îl rugăm pe domnul secretar de stat să spună public cât costă această deplasare și care sunt exact persoanele cu care se va vedea și cu ce asociații neguvernamentale. Noi avem dubii că este vorba despre ceva serios.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button