Distribuți acest articol

Atacurile dintre cei doi se măresc cu cât Congresul PNL se aproprie. Ludovic Orban și Florin Cîțu sunt la cuțite, iar Partidul Național Liberal s-a împărțit în două tabere. Orban l-a avertizat pe Florin Cîțu că ar putea avea probleme cu legea, dacă folosește resursele financiare ale guvernului pentru a-și face campanie și pentru a-i convinge pe liderii din PNL să îl voteze la Congresul din septembrie.

Premierul și miniștrii trebuie să se concentreze pentru a asigura buna guvernare, să pună pe prim plan guvernarea, și mai puțin campania electorală. Să utilizeze resursele guvernului pentru buna guvernare, nu cumva să le utilizeze în alte scopuri care nu au nicio legătură cu legea și cu obiectivele guvernării.”, a declarat Ludovic Orban.

”Sunt fericit că am revenit astăzi acasă, la Brașov și le mulțumesc liberalilor de aici din inimă pentru tot efortul pe care l-au depus, pentru toată munca și mai ales pentru marile victorii pe care le-au repurtat în ultimii 4 ani de zile. Am garanția că noua conducere, în frunte cu Adrian Veștea, va câștiga toate alegerile din 2024.” afirmă premierul Cîțu de la Brașov.


Distribuți acest articol