Distribuți acest articol

După ce a pierdut fotoliul de președinte al PNL, Ludovic Orban aruncă cu acuzații în toate direcțiile. Cei mai mari inamici ai fostului președinte sunt Florin Cîțu și Klaus Iohannis, care are numai cuvinte “de laudă” despre ei.

Ludovic Orban îl acuză pe Klaus Iohannis de încălcarea Constituției și implicarea Serviciilor Secrete în alegerile PNL: “Serviciile nu lucrează la vedere. Serviciile au sisteme. Aici, în mod normal, Comisia de control a SRI ar trebui să cerceteze acest subiect. Serios vă spun. S-a confirmat în ultimii 30 de ani că există intervenţii ale Serviciilor în zone în care Serviciile nu ar trebui să fie prezente: în mass-media, justiţie, administraţie, în partide politice – acest lucru nu trebuie să existe. Mă întreb dacă CNSAS nu ar trebui să se ocupe mai degrabă de colaboratorii serviciilor de astăzi, în loc de colaboratorii Securităţii”.

Fostul președinte PNL aruncă cu acuzații spre prim-ministrul României: “Florin Cîţu nu înţelege un lucru, chiar dacă a ajuns cum a ajuns. Dacă aş fi în locul lui, mie mi-ar fi ruşine să ajung preşedintele PNL aşa cum a ajuns el. Florin Cîţu nu înţelege un lucru, că nu va mai fi prim-ministru. Sau dacă va fi prim-ministru va rămâne din mila PSD. Iar să rămâi prim-ministru din mila PSD înseamnă să-ţi baţi joc de toţi simpatizanţii PNL care din ce în ce mai puţin cred în Florin Cîţu şi se întreabă ce s-a întâmplat cu PNL de a putut să mizeze pe un om care, practic, a devenit pentru un număr uriaş de cetăţeni o ‘persona non grata’.


Distribuți acest articol