Distribuți acest articol

Michael Horodniceanu este românul care a câștigat respectul americanilor cu modul în care a pus pe picioare infrastructura din metropola New York. Inițial, a fost contactat de Nicușor Dan, tocmai pentru problema traficului din Bucureși, dar dat fiind pandemia, lucrurile au stagnat. Acum, Nicușor Dan face pe inabordabilul, iar românul Michael Horodniceanu este dat uitării.

Michael Horodniceanu, profesorul care ar fi putut rezolva traficul infernal din Capitală a mărturisit că proiectul i-a trezit interesul pentru că vrea să facă ceva pentru oraşul în care şi-a petrecut copilăria.

Am vrut să creez ceva optimal pentru oraş. Şi i-am oferit viitorului primar, la timpul respectiv un ajutor probono, dar din cauza COVID-19 nu am mai putut să ajung. Timpul a trecut, am încercat să iau legătura cu Nicuşor Dan. Nu am avut succes. De obicei, dragostea cu sila nu se face. M-am gândit că, contribuția mea pentru oraş şi ţară ar fi pentru că am copilărit acolo. Dacă voi fi contactat, voi contribui. Vreau să las o amprentă în ţara în care m-am născut”, a spus profesorul Michael Horodniceanu la Sinteza Zilei.

Întrebat dacă se pot face lucruri pentru traficul din Bucureşti cu investiții mici, profesorul a spus că prima etapă tine de administraţie care nu necesită investiții, dar necesită schimbări în modul în care se abordează problema traficului mai ales la nivel de administraţie.


Distribuți acest articol