Actualitate

OPINIE. Orice am face, dacă nu îndepărtăm sursa răului atunci România nu se va face bine

România o duce astăzi foarte rău, cu o datorie istorică de peste 140 de miliarde de euro și cu peste 6 milioane de români plecați din țară.

Toată industria existentă înainte de 1990 a fost distrusă prin căpușare sau privatizări frauduloase. Pe bunurile românilor au pus mâna rețelele infracționale și care folosesc acum aceste resurse pentru a-și consolida puterea.

Statul român se află în disoluție și vorbim despre statul creat și susținut de către PSD și PNL. Sub cele două partide în 2021 România a ajuns în incapacitate de plată și au fost nevoiți să stea cu mâna întinsă la BNR pentru a le printa bani fără valoare ca să plătească salariile și pensiile.

De 32 de ani România o duce din prost în mai prost. Există un mecanism prin care această ineficiență este susținută și acest mecanism se numește inflație. De fiecare dată când intră în faliment politicienii sunt susținuți de BNR cu sume mari de bani. În realitate fiecare român muncește 3 zile pe săptămână din 5 zile pentru statul român. O parte din bani sunt plătiți sub forme de taxe salariale, apoi când cumpărăm bunuri plătim taxe și impozite prin intermediul firmelor, iar puținul care mai rămâne, dacă mai rămâne, este devalorizat prin inflație.

Iar la schimb cu cele 3 zile muncite pe săptămână nu primim absolut nimic la schimb.

Românii trebuie să înțeleagă că problema în realitate este una singura: rețelele de crimă organizată existente în interiorul partidelor politice. Acestea nu reprezintă instituții politice ce au rolul de a administra statul în interesul partidelor ci de a exploata poporul român. Situația de astăzi este asemănătoare cu cea din perioada fanariotă când cei care conduceau țările române foloseau statul pentru a obține doar avantaje proprii și pentru a mai putea cumpăra o domnie.

Situația s-a complicat și mai mult în regimul lui Klaus Iohannis. În ultimii 8 ani datoria externă a țării a crescut de trei ori dar banii nu s-au folosit pentru investiții. Țara a ajuns să trăiască pe datorie , în ciuda faptului că românii muncesc foarte mult, unii acasă, alții în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button