Onțanu prins cu minciuna de către Dan Cristian Popescu.

Fostul edil al sectorului 1 a declarat că el a reabilitat peste 1000 de blocuri. Reacția lui Cristian Popescu a fost rapidă: Onțanu a reabilitat puțin peste 300 de blocuri în timp ce în actualul mandat s-a reabilitat peste 500 de blocuri:

“Fostul primar penal Neculai Onțanu susține că a reabilitat 1.000 de blocuri. Poate în alte sectoare, pentru că în sectorul 2, în toate mandatele lui Onțanu, au fost reabilitate doar 376 de blocuri. Prin comparație, în 4 ani, ca viceprimar, am reabilitat 568 de blocuri, la standarde calitative net superioare.

Neculai Onțanu trebuie să înțeleagă că locuitorii de #Aca2ă nu mai pot fi mințiți, manipulați și prostiți. Locuitorii sectorului 2 au înțeles în ultimii 4 ani ce înseamnă o muncă de calitate. Avem cele mai moderne școli din România, avem cele mai frumoase parcuri, cea mai modernă piață din București, iar proiectele sectorului 2 sunt cunoscute și apreciate la nivel național.

Cetățenii sunt mai inteligenți decât politicienii. Ajunge cu demagogia și prezentați proiecte viabile, nu povești de adormit bunicii.

Aca2ă oamenii contează!”