Actualitate

Onțanu prins cu minciuna de Popescu

Onțanu prins cu minciuna de către Dan Cristian Popescu.

Fostul edil al sectorului 1 a declarat că el a reabilitat peste 1000 de blocuri. Reacția lui Cristian Popescu a fost rapidă: Onțanu a reabilitat puțin peste 300 de blocuri în timp ce în actualul mandat s-a reabilitat peste 500 de blocuri:

„Fostul primar penal Neculai Onțanu susține că a reabilitat 1.000 de blocuri. Poate în alte sectoare, pentru că în sectorul 2, în toate mandatele lui Onțanu, au fost reabilitate doar 376 de blocuri. Prin comparație, în 4 ani, ca viceprimar, am reabilitat 568 de blocuri, la standarde calitative net superioare.

Neculai Onțanu trebuie să înțeleagă că locuitorii de #Aca2ă nu mai pot fi mințiți, manipulați și prostiți. Locuitorii sectorului 2 au înțeles în ultimii 4 ani ce înseamnă o muncă de calitate. Avem cele mai moderne școli din România, avem cele mai frumoase parcuri, cea mai modernă piață din București, iar proiectele sectorului 2 sunt cunoscute și apreciate la nivel național.

Cetățenii sunt mai inteligenți decât politicienii. Ajunge cu demagogia și prezentați proiecte viabile, nu povești de adormit bunicii.

Aca2ă oamenii contează!”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button