Actualitate

OFERTĂ. Efectul pandemiei: case în Nord cu 4 camere și la doar 85.000 de euro

Criza economică generată de pandemie aduce multe lucruri rele, dar aparent sunt și aspecte pozitive.

În ciuda faptului că domeniul construcțiilor a devenit principalul motor al economiei naționale, prețurile pe anumite sectoare nu au crescut ci au scăzut.

Așa s-a ajuns în situația în care acum poți cumpăra o casă în zona de Nord a Bucureștiului la un preț mai mic decât a apartamentelor.

Dacă ar fi un moment potrivit să cumpărați o casă, acum a venit acel moment.

Vorbim de locuințe parter ce au curte proprie și 4 camere. Cele trei dormitoare, livingul cu bucătăria și 2 grupuri sanitare reprezintă un chilipir, cu atât mai mult cu cât sunt situate într-un cartier rezidențial.

Peste 80% din complexul rezidențial a fost rezervat în ultimele șase luni, iar casele sunt aproape gata.

„Zona de Nord are cea mai bună ofertă, iar în Tunari oferta este cea mai atractivă.

Orice locuință cumpărată aici în doar 5 ani își crește voloarea cu cel puțin 25%. Practic și dacă iei credit nu se pierde nimic deoarece prețurile corecte permit o marjă mare de creștere.

În Lake Village Tunari sunt 44 de locuințe, toate parter. Oferta este foarte bună deoarece 85.000 de euro aici cumperi o locuință cu 4 camere, dar în București nu obții nici măcar două camere într-o zonă nu tocmai bună.

Investitorii sunt români și au preferat o marjă corecta a profitului pentru a putea vinde repede. Așa s-a și întâmplat.

Practic s-au contractat majoritatea caselor, cam un sfert mai sunt acum pe piață. În câteva luni investiția se încheie și tot ce s-a cumpărat acum cu 85.000 de euro va valora peste 100.000 de euro.

În ultimele luni prețurile la materialele de construcții au explodat, motiv pentru care nu se va mai putea vinde la prețuri așa de mici” a declarat Silviu Oancea, specialist imobiliare, reprezentantul developerului.

Pentru detalii mai multe despre proiect puteți intra pe www.rezidentialeTunari.RO .

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button