Distribuți acest articol

Când ești prost ar fi bine să îți spună cei de lângă tine că e mai bine să taci. Faptul că știi să așezi cuvintele frumos pe hârtie, ai învățat diferența dintre subiect și predicat și folosește diacriticile nu înseamnă că și știi să scrii sau că înțelegi ce alții scriu.

Este vorba și despre deputatul USR Oana Cambera, o globalistă antinațională convinsă și care într-o postare pe Facebook se referă la moldoveni ca ei, ceva diferit față de români, iar la Republica Moldova se raportează ca la o Țară. Ori românii sunt pe ambele părți ale Prutului, iar moldovenii de la Iași, ca și cei de la Chișinău, au o singură țară: România.

Ar trebui la intrarea în parlament să li se ofere lecții de istorie, geografie și geopolitică, ca să priceapă și aleșii câte ceva despre ce este o Țară, ce este un Stat și care este diferența dintre cele două concepte.

Cu așa oameni prin parlament nu te miri de ce USR se prăbușești, dovedind permanent o ură viscerală față de români, pentru ei singurii care contează fiind minoritatea din marile corporații, roboțeii la care viața se rezumă la Word și Excel și prezența pe rețelele de socializare.

Direcția țării va fi dată de suma celor care merg la vot și își exprimă opțiunea. Mulți cetățeni moldoveni au plecat din țara lor, la fel ca mulți români, să caute un trai mai bun, respectul, demnitatea, în alte zări. Au văzut ce înseamnă democrația reală, oportunități neîngrădite, libertatea de a alege, libertatea de a-ți spune părerea. Acum pot aduce acea libertate și acasă.


Distribuți acest articol